Webwinkel fulfilment voor kleine ondernemers: een slimme keuze!

Webwinkel fulfilment kan voor veel ondernemers een geweldige oplossing zijn. Door de order fulfilment en het hele logistieke proces uit te besteden, profiteer je als eigenaar van diverse voordelen. Je besteedt zelf niet langer veel tijd aan het verpakken en verzenden van producten, je hebt geen eigen opslagruimte meer nodig en je serviceniveau kan naar een hoger niveau worden getild. Maar is het voor eigenaren van kleine webshops ook al interessant om voor e-fulfilment te kiezen? Wij leggen de voordelen van het uitbesteden van webshop fulfilment graag verder uit!

Is uitbesteding van fulfilment interessant voor kleine webshops

Logischerwijs is het voor eigenaren van kleine webwinkels met slechts enkele orders per week niet rendabel om dit uit te besteden. Toch is het uitbesteden van dit proces sneller aantrekkelijk dan veel ondernemers denken! Zo is het al vanaf een twintigtal bestellingen per dag een verstandige keuze. Dit komt omdat fulfilment bedrijven dankzij schaalvoordelen goede afspraken hebben met bezorgdiensten en andere logistieke partners, waardoor de kosten te overzien zijn.

Wat is e-fulfilment?

Waarom kiezen voor fulfilment?

  1. Bespaar kostbare tijd én geld

Door het uitbesteden van fulfilment bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. De tijd die je bespaart kun je vervolgens weer in andere aspecten van je onderneming stoppen, zoals de promotie en verdere ontwikkeling van je webshop.

  1. Kosten zijn te overzien

Zoals eerder genoemd zijn de kosten van fulfilment te overzien. Dankzij schaalvoordelen heeft het fulfilment bedrijf waarmee je samen gaat werken goede afspraken met bezorgdiensten en andere logistieke partners. Dankzij deze prijsvoordelen is dit ook voor kleine webshops al snel rendabel.

  1.  Je webshop naar een hoger service niveau

Je webshop kan een hoger serviceniveau bieden. Van snellere bezorging tot aan vlotte retourverwerking en hulp bij vragen via een goed bereikbare klantenservice; hulp van een professioneel fulfilment bedrijf biedt vele voordelen voor je klanten! Ook zal jouw voorraadbeheer uit handen worden genomen

  1. Continuïteit van je webshop

Wanneer je op vakantie gaat of ziek bent, lopen alle activiteiten van je webwinkel gewoon door, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Dit biedt zekerheid voor jezelf en je klanten, en zorgt ervoor dat je consistent kunt blijven leveren.

Neem contact op met onze specialisten en wij helpen jou graag verder.

Scroll naar boven